«با این مسئله[فساد اخلاقی] باید خیلی قوی، قاطع، هوشمندانه و همه جانبه برخورد کرد و اجازه نداد که یک چنین بلای عظیمی به خاطر سودجویی یک عده سودجو، شهوترانی یک مشت آدم غافل، کجفهمی یک عده آدم کجفهم و وسواسیگری بعضی از وسواسیها و محتاطهای زیادی متوقف بماند و ما اجازه بدهیم که این دام بسیار خطرناک که بر سر راه مردم ما گسترده شده، این دام کار خودش را بکند»[همان].
ستون پنجم یعنی خائن!یعنی همکاری با دشمن چه به واسطه ی جهالت و چه به دلیل عناد!فرقی نمیکند انگیزه ی ستون پنجم چیست مهم این است که از ستون پنجم کاری بر می آید که از چهار ستون اصلی دشمن بر نمی آید.
جنگ نرم هم همان جنگ نظامی است دشمن در یک لایه مانند مهاجم وارد عمل میشود و باورها و اعتقادات اسلامی را مورد حمله قرار میدهد ودرلایه بعد ستون پنجم خود را به حمله وادار میکند و از قضا ستون پنجم دشمن افرادی در داخل از روی جهل یا عناد هستند که دشمن را یاری میکنند.
عده ای از بازیگران زن سینمای کشورما به جشنواره های خارجی می روند که در آنجا با کشف حجاب ولباس با مرد نامحرم دست میدهند.آیا این افراد میتوانند الگو باشند؟
آن وقت وقتی یک هنرمند راجع به زن درسینما اظهار نظر میکند هر کس ادعایی دارد ،کلی سرو صدا ایجاد شده و صدای خیلی از افراد در می آید.اما چرا برخی از این زنان بازیگر که با این طرز پوشش در جشنواره های خارجی ظاهر میشوند صدای هیچ یک از سینما گران در نمی آید؟افراد جامعه ی ما باید از این افراد الگو بگیرند؟
هنر این نیست که برویم ادای خارجی ها را در بیاوریم و خود بشویم جزئی از آنان در به انحراف کشیدن جامعه و اسم به ظاهر زیبای روشنفکر را بر خود بگذاریم.
هنر و فرهنگ زمانی می تواند موثر باشد که به دنبال ارزش ها باشد،هنری که به دنبال ارزش ها نباشد مضر است.
گفتوگو با دکتر غلامعلی حدادعادل، مشاور عالی رهبر انقلاب و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره دلایل و مؤلفههای انتخاب نام سال توسط آیتاللهالعظمی خامنهای|
به نظر شما چرا عالیترین مقام نظام اسلامی نامگذاری سالها را پی میگیرند؟
نوروز لحظهای عزیز برای ایرانیها است. همهی مردم ما با هر سلیقهای تحویل سال و نوروز را مهم میدانند. در تاریخ ایران همیشه بالاترین مقامات کشور هم نوروز را جشن میگرفتهاند. در انقلاب اسلامی نیز نوروز با پیام رهبری نظام آغاز میشود؛ چه در زمان حضرت امام رحمهالله و چه امروز در دوران رهبری آقا. ایشان بیشتر سالها را با یک نامی مشخص کردهاند که به نظر میرسد فلسفهی این کار جلب توجه مردم به یک ارزش و همینطور در نقطهی مقابل آن به یک مشکل است. بر این اساس رهبری با اطلاعات و گزارشهایی که از سراسر کشور دریافت میکنند، مطالعات و تجربهای که دارند، درک و دریافتی که از معارف اسلامی و قرآنی و مفاهیم انسانی دارند و نیز اشرافی که به مسائل کشور دارند، هر سال ملت را به یک موضوع توجه میدهند.
یعنی آیا جنس نام سال، جنس فرهنگ عمومی است؟
دقیقاً چنین است. در واقع از میان همهی ارزشها و جهتگیریهای مطلوب، رهبری یک ارزش را برجسته میکنند و در صدر قرار میدهند و توجه همگان را به آن جلب میکنند. این در واقع نوعی اعتلای فرهنگ عمومی جامعه است که از وظایف رهبری است. همانطور که میدانیم، در جامعهی ما اشکال کم نیست. البته محاسن بسیاری هم وجود دارد. مردم ما حسنهای بسیاری دارند و جامعهی ما عیبهایی هم دارد. رهبری همیشه معتقدند باید در کنار حسنها، عیبها را هم گفت؛ همینطور که برعکس آن را هم تأکید میکنند و کسانی را که فقط عیبجویی میکنند و چشم بر محاسن میبندند، سرزنش میکنند.
رهبری برای بیان عیبها از نقطهی مقابل آنها استفاده میکنند و آن حسنی را که توجه به آن میتواند عیبها را برطرف کند، نام سال قرار میدهند. مثلاً در جامعه بیانضباطی اجتماعی وجود داشته و ایشان روی انضباط اجتماعی تأکید میکنند. یا وقتی بخواهند با تنبلی مقابله کنند، همت مضاعف را برمیگزینند. یا وقتی بخواهند اعتماد به نفس را تقویت کنند، صحبت از نوآوری و شکوفایی میکنند. وقتی میخواهند به پرکاری و عشق به کار تأکید کنند، وجدان کار را اعلام میکنند. یا مثلاً ارزشهایی مانند رفتار علوی، نهضت حسینی و امثال اینها را که اثرگذار بوده است.
همچنان که اکثر آگاهان می دانند، اکثریت رسانه های الکترونیکی و چاپی آمریکا در سلطه بی قید و شرط صهیونیست هایی قرار دارد که از طریق این رسانه ها در مواقع حساس وارد عمل می شوند و افکار عمومی جامعه آمریکا را در جهت اهداف سلطه طلبانه و زیاده خواهانه خود شکل می دهند. اما شاید کمتر کسی بداند که مشابه همین وضعیت بر رسانه های انگلیسی نیز حاکم است. آنچنان که در این مقاله آمده است، تقریباً تمامی رسانه های عمده در بریتانیا، به طور مستقیم یا غیر مستقیم زیر نفوذ یهودیانی قرار دارند که مطابق منافع خود، این رسانه ها را برای پیشبرد اهداف استراتژیک صهیونیسم جهانی به کار می گیرند.
همچون آمریکا، در انگلیس نیز یهودیان تقریباً تمامی رسانه های الکترونیکی و چاپی این کشور را در چنگ خود دارند و صرفاً با در نظر گرفتن منافع آنها، «افکار عمومی» و سیاست گذاری های دولت را شکل می دهند. به این طریق آنها سیاست «چند فرهنگی و چند نژادی» مهاجرت های جهان سوم و«ضد نژادپرستی» را برای مدت ها ترویج کرده اند، به گونه ای که در سرکوب حتی کوچک ترین مخالفت ها نسبت به چنین سیاست هایی، توفیق داشته اند.
توجه به رویدادهای چند ماه گذشته، نشان میدهد نظام جمهوری اسلامی وارد یک جنگ تمام عیار اقتصادی با غرب و امریکا شده است. دور جدید فشارها علیه ایران که محور آن تحریمهای اقتصادی است، با تحریم بانک مرکزی از سوی امریکا کلید خورد و به نظر میرسد با تصویب تحریم سوئیفت در کنگرهی امریکا، همچنان ادامه پیدا خواهد کرد. این در حالیاست که چنین تحریمهای سختی، که رسما پایمال کردن حقوق ملت ایران است، تاکنون دربارهی هیچ کشوری در دنیا اعمال نشده است و اگر ایران بتواند در مقابل این تحریمها ایستادگی کند، به الگوی بزرگی برای ملتهای مقاوم دنیا تبدیل خواهد شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
«مردم تشخیص علما را،تشخیص قابل احتجاج عندالله می دانند»